VAN PERSIE TRAINT NIET MEER MET FEYENOORD

Robin van Persie zal deze week niet meer met de selectie van Feyenoord meetrainen, meldde de Feyenoord Krant dinsdag. De aanvaller verblijft deze week bij zijn nieuwe club Arsenal, waar hij woensdag het laatste deel van zijn medische keuring ondergaat. Daarna zal hij op zoek gaan naar een woning in Londen. Zaterdag keert Van Persie terug in Nederland, om de volgende dag na de wedstrijd Feyenoord – FC Zwolle afscheid te nemen van het Legioen.<BR>

De kans dat hij tegen FC Zwolle als wisselspeler op de bank zit is overigens zeer klein. Bovendien zal hij niet meedoen aan de vier oefenwedstrijden na de competitie. Dit betekent dat Van Persie in de verloren wedstrijd tegen FC Groningen voor het laatst in Feyenoordshirt te zien is geweest.

Het eerdere vertrek van de veelbesproken aanvaller is met toestemming van Feyenoord genomen, nadat het behalen van de tweede plaats niet meer mogelijk is. De vervroegde officiële overschrijvingsdatum van Van Persie – per 17 mei – is een onderdeel van de overeenkomst tussen Arsenal en Feyenoord, zo schreef de Feyenoord Krant dinsdag al.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×