FEYENOORD START MET ONLINE KAARTVERKOOP

Als eerste voetbalclub in Nederland start Feyenoord vandaag met het online aanbieden van tickets voor thuiswedstrijden. Het is vanaf heden mogelijk kaarten te kopen voor de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen FC Zwolle. In eerste instantie kunnen alleen seizoen- en clubkaarthouders van Feyenoord tickets aanschaffen, vanaf volgend seizoen kan iedereen kaartjes kopen via de website.

Met uw relatienummer en inlogcode/wachtwoord die u heeft gekregen bij de bevestiging van uw SCC kunt inloggen om dit seizoen al kaartjes te kopen. De bestelde kaarten worden direct afgerekend en ze liggen vervolgens op de wedstrijddag klaar bij 'snel loket 6' van Feyenoord Klantenservice.

Vanaf komend seizoen worden tickets die minimaal een week voor de wedstrijd besteld zijn op het huisadres bezorgd. Binnen zeven dagen voor het duel kan er ook nog online gekocht worden, maar dan zijn de tickets weer af te halen bij het snel loket.

De online kaartverkoop is onderdeel van een nieuw gedeelte van Feyenoord.nl: 'Mijn Feyenoord’. Dit onderdeel bevat ook een digitale versie van Feyenoord Klantenservice. Zo kunt u al uw vragen, klachten, etc. kwijt op dit onderdeel van de site. Feyenoord Klantenservice zal u dan ook via deze site antwoorden. Als extra service kunt u ten alle tijde extra informatie bij uw vraag voegen. Bovendien kunt u via de website zien wat de status van uw opmerking is.

Vanaf 11 mei kunt u met uw relatienummer en inlogcode/wachtwoord binnen MijnFeyenoord ook zien hoe het met de status van uw SCC-aanvraag voor de komende voetbaljaargang staat.

Klik hier om naar Mijn Feyenoord te gaan en online uw kaarten te bestellen.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×