ROBIN VAN PERSIE NAAR ARSENAL

<FONT color=#ff0000>Robin van Persie speelt vanaf volgend seizoen voor Arsenal. De Feyenoorder zette vandaag zijn handtekening onder een lange termijn contract bij de club die afgelopen zondag kampioen van Engeland werd. Het contract van de 20-jarige aanvaller met Feyenoord liep door tot de zomer van 2005. Het bedrag dat de Londense club voor Van Persie heeft betaald, is niet bekend gemaakt.</FONT><BR>

Arsenal laat weten dat de eerste ontmoeting tussen Van Persie en de club afgelopen vrijdag plaatshad. Daarvoor waren Feyenoord en Arsenal al tot een overeenstemming gekomen over de transfer. Beide partijen besloten de overgang van Van Persie naar Londen pas bekend te maken op het moment dat ook over de laatste details overeenstemming was bereikt.

Robin van Persie (20) debuteerde in het seizoen 2001-2002 in het eerste van Feyenoord. Daarvoor speelde hij voor de jeugdelftallen van Feyenoord en Excelsior. Meer achtergronden over de transfer van Robin van Persie naar Arsenal, leest u in de vandaag verschenen Feyenoord Krant.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×