FEYENOORD HOUDT GHALY THUIS

Hossam Ghaly heeft van Feyenoord geen toestemming gekregen om naar Egypte af te reizen voor de eerste trainingsstage onder leiding van de nieuwe bondscoach Marco Tardelli. Ghaly zegt alle begrip te hebben voor het besluit van de clubleiding, want hij wil zich op dit moment volledig richten op Feyenoord.<BR>

Vier selectiespelers van Feyenoord zijn deze week wel op reis in verband met verplichtingen voor een vertegenwoordigend elftal. Ono, Buffel, Song en Smolarek zijn allen opgeroepen voor oefeninterlands.

Shinji Ono stuit woensdag met Japan op de meest aansprekende tegenstander. In Praag ontmoeten de Aziaten Tsjechië, dat één van de favorieten is om later dit jaar Europees kampioen te worden. Ook Thomas Buffel heeft diezelfde avond zware tegenstand, aangezien de nummer drie van het laatste WK, Turkije, in Brussel bij de Belgen op bezoek komt. Chong-Gug Song en Ebi Smolarek treffen op papier lichtere tegenstanders. De Koreaan moet het in zijn geboorteland opnemen tegen Paraguay, terwijl Smolarek in Polen Ierland tegenkomt.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×