OOK SEVILLA MELDT ZICH VOOR VAN PERSIE

Naast PSV heeft ook Sevilla zich bij Feyenoord gemeld voor Robin van Persie. De Spaanse delegatie verblijft in Nederland en praat deze dagen met de familie en adviseurs van de Feyenoord-aanvaller. Sevilla, dat aan het einde van de middag contact had met technisch-manager Mark Wotte, kent inmiddels de transfervergoeding die Feyenoord wil.<BR>

‘Wij nemen op dit moment even pas op de plaats’, aldus manager Jan D. Swart. ‘We houden ons aan de feiten die bekend zijn. We weten dat PSV persoonlijke gesprekken heeft gevoerd met Robin. We weten óók dat hij in eerste instantie weinig voor een Spaans avontuur voelde, maar daar inmiddels toch voorzichtig op terug is gekomen. Verder heeft Sevilla van Mark Wotte te horen gekregen wat de vergoedingssom moet zijn, en PSV kent die ook. Het is nu zaak voor de adviseurs van Van Persie om samen met Robin hun keuze te maken. Dat is niet aan ons. Wij weten wat we willen en wat voor Feyenoord reëel is en wachten nu af’.

Robin van Persie heeft bij Feyenoord een doorlopend contract tot de zomer van 2005. De aanbieding om het contract open te breken en langdurig te verlengen heeft de aanvaller al aan het einde van het vorig jaar afgeslagen.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×