AJAX FANS: STEUNBETUIGINGEN EN EXCUSES

Naar aanleiding van de gebeurtenissen na Jong Ajax-Jong Feyenoord is de club overstelpt door steunbetuigingen. Onder hen ook veel Ajax-supporters die hun afschuw uitspreken over de incidenten op De Toekomst en zich willen excuseren voor het gedrag van de daders.

De teneur van alle brieven en e-mails die door Ajax fans naar de burelen van Feyenoord zijn gestuurd, zijn daarbij grotendeels vergelijkbaar. Men vindt dat de gezonde rivaliteit tussen de twee grootste clubs moet blijven bestaan, maar dat met het aanvallen van spelers van Jong Feyenoord een grens is overschreven die nooit overschreden had mogen worden.

Een citaat uit een van de vele e-mails uit Amsterdam: 'Ik wil even laten weten dat ik het als Ajax supporter betreur wat er is gebeurd bij de wedstrijd Jong Ajax-Jong feyenoord. Ik ben zelf een fanatieke Ajax supporter en ik zit al een aantal jaren op de F-Side maar deze actie keur ik zeer zwaar af.

Ik hoop dat jullie ook begrijpen dat er heel veel Ajax supporters zo over denken. Ik hoop dat al die tientallen ‘Ajax supporters’ die dit op hun geweten hebben worden opgepakt en zwaar gestraft worden, want dit kan absoluut niet. Ik ben zelf niet bij de wedstrijd geweest, maar toen ik het hoorde van deze schandalige actie heeft het me diep aangegrepen en het zit me nog steeds hoog.

Laat maar aan de spelers van Jong Feyenoord weten dat er ook Ajax supporters zijn die dit absoluut niet goed keuren (de meesten en dat weet ik zeker). Sorry voor het wangedrag van mijn ‘mede supporters’ (voor zover je het supporters kunt noemen).
'

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×