FEYENOORD SEIZOENKAART 2004/2005

Wilt u dit seizoen verzekerd zijn van een plaats in De Kuip en deel uitmaken van het Feyenoord legioen, dan bieden wij u de mogelijkheid om een seizoenkaart voor de rest van het seizoen te kopen.

DE VOORDELEN VAN EEN SEIZOENKAART 
Als houder van een seizoenkaart van Feyenoord heeft u toegang tot alle thuiswedstrijden van Feyenoord in de nationale competitie. Daarnaast heeft de seizoenkaart nog een aantal belangrijke voordelen:
• U heeft voorrang bij het kopen van een toegangsbewijs voor Europese thuiswedstrijden van Feyenoord.
• U heeft voorrang bij het kopen van een toegangsbewijs voor thuiswedstrijden van Feyenoord voor de Amstel Cup.


HOE VRAAGT U EEN NIEUWE SEIZOENKAART AAN?
Voor het aanvragen van een nieuwe seizoenkaart dient u een van de onderstaande aanvraagformulier volledig in te vullen. Stuur vervolgens uw aanvraagformulier per post terug naar Feyenoord Klantenservice.


BETALEN
U kunt uw seizoenkaart bij de kassa's van Feyenoord Klantenservice contant komen voldoen. Dit kunt u ook op de dag van de wedstrijd doen. U ontvangt voor die dag direct een kaartje en kunt de betreffende wedstrijd bezoeken. Binnen twee weken wordt de seizoenkaart aan u toegestuurd.


GEZINSVAKKEN
Groot succes zijn de gezinsvakken P, PP en DD. Voor deze vakken gelden zeer lage prijzen voor kinderen t/m 12 jaar (geboren na 1 juli 1992) en voor jongeren van 13 t/m 15 jaar (geboren tussen 1 juli 1989 en 30 juni 1992). Daarnaast gelden ook voor de familieleden/begeleiders verlaagde prijzen. Per kind/jongere kunnen maximaal 2 volwassenen van deze verlaagde prijzen gebruik maken.

 
65-PLUSSERS ZIJN VAN HARTE WELKOM
Al vele jaren kunnen 65-plussers bij Feyenoord met korting een seizoenkaart kopen. Ook voor het komende seizoen gelden voor de vakken D en K speciale prijzen voor 65-plussers (geboren vóór 1 juli 1939).


STADION-INDELING EN PRIJZEN
Download nu het aanvraagpakket (PDF formaat, zie instructies hieronder). In dit pakket treft u ook een stadion plattegrond aan met de prijzen voor het seizoen 2004-2005.


UITWEDSTRIJDEN VAN FEYENOORD BEZOEKEN
Om uitwedstrijden te kunnen bezoeken heeft u een Silvercard nodig. Geef dit aan op het antwoordformulier en sluit een recente kleurenpasfoto bij. Graag op de achterzijde van de pasfoto uw naam en adres vermelden. Let op: Vraagt u uw Silvercard gelijktijdig aan met uw seizoenkaart, dan wordt deze Silvercard gratis verstrekt. Is uw nieuwe seizoenkaart reeds aangemaakt en u vraagt dan een Silvercard aan, dan zal er €11,50 administratiekosten in rekening worden gebracht.


OOK ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Op het aanvraagformulier staat precies wat u moet doen om een seizoenkaart aan te vragen.


Retouradres voor uw aanvraag:
FEYENOORD ROTTERDAM
ANTWOORDNUMMER 70700
3070 WB ROTTERDAM

FEYENOORD KLANTENSERVICE:
Olympiaweg (spoorzijde Stadion Feijenoord)
Tel.: 010 - 29 23 888
E-mail: klantenservice@feyenoord.nl

Met vriendelijke groet,

FEYENOORD ROTTERDAM

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×